Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-04-12 17:22:59

калоша
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-02-22

Хочу зробити свій магазин будівельних матеріалів

Хочу зробити свій магазин будівельних матеріалів більш помітним, думаю, що без сайту зараз ніяк. Але в тому-то і справа — зовсім не розуміюсь у цих справах. Порадьте, будь ласка, куди звернутись, щоб зробили нормальний сайт: не просто красиву вітрину, а щось, що буде працювати і приносити клієнтів. Не хочеться витратити гроші й залишитись ні з чим. Може, хтось вже проходив цей шлях?

Поза форумом

#2 2025-04-12 17:23:24

ritta
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-11-12

Re: Хочу зробити свій магазин будівельних матеріалів

Привіт! Якщо мова йде про створення сайту для магазину, особливо будівельних матеріалів, то варто звернути увагу на кілька важливих речей. По-перше, сайт має бути адаптивним — щоб добре виглядав на мобільних. По-друге, обов’язково подбай про зручну навігацію і фільтри для товарів. Третє — це пошукова оптимізація ще на етапі розробки, інакше вас просто не знайдуть у Google. І не менш важливо — щоб сайт можна було легко оновлювати самостійно, без залучення розробника для кожної дрібниці. Не поспішай, вивчи портфоліо тих, до кого звертаєшся.

Поза форумом

#3 2025-04-12 17:23:47

людишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-04-16

Я б порадив не гнатися одразу за якоюсь надто дорогою розробкою. Для початку потрібно чітко визначити, які саме функції тобі потрібні. Каталог товарів? Онлайн-оплата? Система обліку залишків? Це все впливає на складність проекту. Важливо також, щоб сайт мав швидке завантаження, бо користувачі не люблять чекати. І зверни увагу на CMS — краще обирати щось поширене, щоб у разі чого можна було легко знайти спеціаліста. Важливо, щоб підтримка була доступною після запуску.

Поза форумом

#4 2025-04-12 17:25:07

мисье
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-12-20

Я якраз нещодавно запускала сайт для магазину будівельних матеріалів і дуже ретельно підходила до вибору підрядника. Скажу чесно — промоніторила купу студій, було багато сумнівів, але зрештою зупинилася на Estetic Web Design, і це було влучне рішення. У них на сайті є окрема сторінка, присвячена саме такій тематиці — сайт для магазину будівельних матеріалів , де детально розписано, що входить у послугу, як вони підходять до реалізації проєкту, які блоки пропонують, приклади робіт і навіть етапи створення. Дуже зручно! Працюють оперативно, чітко, дають зрозумілу документацію й навчають, як користуватись адмінкою. Тепер я маю сайт, який не просто гарно виглядає, а реально приводить замовлення. Якщо шукаєш щось якісне і з людським підходом — можу щиро рекомендувати.

Поза форумом

#5 2025-04-22 10:07:45

alana
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-02-23

Вітаю! Те, що ви задумались над створенням сайту для магазину будівельних матеріалів — це вже половина успіху 💪 Бо зараз онлайн-присутність — обов’язкова навіть для офлайн-магазину, якщо ви хочете постійний потік клієнтів.

Поза форумом

#6 2025-04-22 10:44:01

Fanas
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-11-08

Звичайно, жоден бізнес в інтернеті не може обійтися без сайту, який має бути не тільки комфортним та зручним, а ще й привабливим. У KRAKATETS.PRO можна замовити дизайн сайту з урахуванням усіх ваших побажань та особливостей бізнесу. Фахівці компанії створять сайт зі зручним інтерфейсом, який буде інтуїтивно зрозумілим для користувачів, адаптованим під мобільні пристрої та повністю оптимізованим. Стильний, сучасний дизайн підкреслить індивідуальність бренду й викличе довіру у потенційних клієнтів. Також вам тут можуть допомогти з просуванням вашого бізнесу в інтернеті. Тут ви можете замовити повний комплекс послуг для гарантованого бажаного результату.

Поза форумом

#7 2025-04-30 08:12:41

SELTER
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-17
Вебсайт

alana написав:

Вітаю! Те, що ви задумались над створенням сайту для магазину будівельних матеріалів — це вже половина успіху 💪 Бо зараз онлайн-присутність — обов’язкова навіть для офлайн-магазину, якщо ви хочете постійний потік клієнтів.

Так, ви праві. Саме тому сайт потрібен будь-якому бізнесу і не має різниці, чи він працює онлайн, чи офлайн

Поза форумом

#8 2025-05-01 08:10:20

STEFFAN
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-03-01
Вебсайт

SELTER написав:

alana написав:

Так, ви праві. Саме тому сайт потрібен будь-якому бізнесу і не має різниці, чи він працює онлайн, чи офлайн

Звичайно що так! Якщо вас немає в Гуглі, то ваш бізнес приречений і навряд чи протримається довго.... Тому потрібно максимально використовувати усі можливості та замовляти для свого бізнесу створення якісного сайту, яким буде зручно користуватись та який за дизайном буде подобатись користувачеві. Ось контакти досвідченого веб-дизайнера, до якого я б рекомендував звернутись https://dribbble.com/andrew_rassudin . Роботи Андрія Рассудіна справді викликають захоплення.

Поза форумом

Нижній колонтитул