Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-04-19 00:21:39

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Автоюрист дтп львів

Шукаю надійного адвоката по ДТП у Львові. Потрапила в аварію, виникли проблеми з оформленням страхового випадку та розслідуванням. Хтось може поділитися досвідом? Хочу знати, хто з адвокатів справді допомагає на всіх етапах – від консультацій до суду.

Поза форумом

#2 2025-04-19 01:10:46

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Re: Автоюрист дтп львів

Ilonka написав:

Шукаю надійного адвоката по ДТП у Львові. Потрапила в аварію, виникли проблеми з оформленням страхового випадку та розслідуванням. Хтось може поділитися досвідом? Хочу знати, хто з адвокатів справді допомагає на всіх етапах – від консультацій до суду.

Я звернулася до "Кульчицький та Партнери" після ДТП, і це був дуже правильний вибір. Автоюрист дтп львів з цієї компанії допоміг мені на всіх етапах – від консультацій і збору доказів до оскарження протоколів і захисту моїх інтересів у суді. Вони ретельно проаналізували всі обставини справи і допомогли швидко розв'язати питання з державною та страховою компанією. Завдяки професіоналізму цих юристів я отримала справедливу компенсацію і уникла непотрібних санкцій. Рекомендую їх усім, хто потрапив у схожу ситуацію.

Поза форумом

Нижній колонтитул