На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привіт! Хтось читав книгу «Теорія брехні»? Вона дійсно дає якісь нові інсайти чи це просто ще один мануал про психологію? Я взагалі не люблю книги, де нічого корисного, крім загальних фраз, не знаходиться. Хочу купити, але не знаю, чи варта вона того. Що скажете?
Поза форумом
Я читав цю книгу кілька місяців тому, і можу сказати, що вона цікава для тих, хто хоче краще розуміти психологію людей та взаємодії. Вона не дає якихось надзвичайних відкриттів, але підходить для тих, хто хоче почати досліджувати механізми брехні в соціумі. Особисто мені було цікаво читати, особливо розділи, де йдеться про невербальні сигнали. Але якщо ви шукаєте глибоке психологічне дослідження, то це не зовсім та книга.
Поза форумом
Моя думка – книга цікава, але не для кожного. Вона надає певні теоретичні основи та практичні поради, як виявляти брехню в різних ситуаціях. Але все ж, якщо ви вже трохи знайомі з психологією чи соціальними маніпуляціями, то багато що вам буде знайоме. Для мене це була скоріше легка література, ніж якась серйозна наукова робота.
Поза форумом
Осип написав:
Моя думка – книга цікава, але не для кожного. Вона надає певні теоретичні основи та практичні поради, як виявляти брехню в різних ситуаціях. Але все ж, якщо ви вже трохи знайомі з психологією чи соціальними маніпуляціями, то багато що вам буде знайоме. Для мене це була скоріше легка література, ніж якась серйозна наукова робота.
Читав! Звісно, це не та книга, що дасть тобі якісь "ексклюзивні" інсайти, але вона реально варта уваги. Якщо ти хочеш глибше зрозуміти, як працює обман і як його розпізнавати, то це саме те. Тут є практичні поради, приклади, дослідження. Я сам часто використовую деякі техніки, особливо коли працюю з людьми, і це реально допомагає.
Але якщо ти чекаєш на якийсь супер-глибокий аналіз або шокуючі відкриття, то, можливо, ти будеш трохи розчарований. Я б радив купувати, але перед цим подивись на відгуки та рецензії, бо на смак у всіх різне. А що до магазину, я б порекомендував купувати Теорію брехні https://12-4.com.ua/teorija-brehni.html в магазині 12-4. Я в них вже не раз замовляв, вони завжди швидко доставляють і ціни нормальні. Якщо ти хочеш гарантовано швидку доставку та якісне обслуговування, то вони точно не підведуть.
Поза форумом