На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Друзі, ситуація непроста — мого двоюрідного брата звинувачують у порушенні військової дисципліни, ймовірно, підпадає під військовий кримінал. Йому загрожує кримінальна відповідальність, хоча, наскільки я знаю, обставини там не такі однозначні. Хто мав справу з подібним? Як діяти? І чи реально знайти адвоката, який спеціалізується саме на таких справах?
Поза форумом
Ilonka написав:
Друзі, ситуація непроста — мого двоюрідного брата звинувачують у порушенні військової дисципліни, ймовірно, підпадає під військовий кримінал. Йому загрожує кримінальна відповідальність, хоча, наскільки я знаю, обставини там не такі однозначні. Хто мав справу з подібним? Як діяти? І чи реально знайти адвоката, який спеціалізується саме на таких справах?
У нас так само звинувачували родича в порушенні військових обов’язків, і справа могла закінчитись серйозним вироком. Добре, що звернулися до юристів із https://criminal-advocate.com.ua/servic … -kryminal/ — вони мають досвід саме у військових кримінальних справах. Адвокати реально копають глибоко, розбираються в нюансах статутів, бойових наказів, з’ясовують, чи були накази законними, чи дотримано процедур. Завдяки їм вдалося змінити кваліфікацію на менш тяжку і зберегти йому свободу. Якщо справа стосується військової теми — точно раджу одразу йти до профі.
Поза форумом