Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-05-07 04:03:56

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Військовий кримінал

Друзі, ситуація непроста — мого двоюрідного брата звинувачують у порушенні військової дисципліни, ймовірно, підпадає під військовий кримінал. Йому загрожує кримінальна відповідальність, хоча, наскільки я знаю, обставини там не такі однозначні. Хто мав справу з подібним? Як діяти? І чи реально знайти адвоката, який спеціалізується саме на таких справах?

Поза форумом

#2 2025-05-08 02:01:40

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Re: Військовий кримінал

Ilonka написав:

Друзі, ситуація непроста — мого двоюрідного брата звинувачують у порушенні військової дисципліни, ймовірно, підпадає під військовий кримінал. Йому загрожує кримінальна відповідальність, хоча, наскільки я знаю, обставини там не такі однозначні. Хто мав справу з подібним? Як діяти? І чи реально знайти адвоката, який спеціалізується саме на таких справах?

У нас так само звинувачували родича в порушенні військових обов’язків, і справа могла закінчитись серйозним вироком. Добре, що звернулися до юристів із https://criminal-advocate.com.ua/servic … -kryminal/ — вони мають досвід саме у військових кримінальних справах. Адвокати реально копають глибоко, розбираються в нюансах статутів, бойових наказів, з’ясовують, чи були накази законними, чи дотримано процедур. Завдяки їм вдалося змінити кваліфікацію на менш тяжку і зберегти йому свободу. Якщо справа стосується військової теми — точно раджу одразу йти до профі.

Поза форумом

Нижній колонтитул