На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Доброго дня! Маю питання щодо укладання договору позики між фізичною особою (мене) та юридичною особою. Потрібно правильно оформити всі умови позики, щоб уникнути юридичних непорозумінь у майбутньому. Які особливості цього процесу і чи варто залучати юриста для допомоги в складанні такого договору?
Поза форумом
Klark написав:
Доброго дня! Маю питання щодо укладання договору позики між фізичною особою (мене) та юридичною особою. Потрібно правильно оформити всі умови позики, щоб уникнути юридичних непорозумінь у майбутньому. Які особливості цього процесу і чи варто залучати юриста для допомоги в складанні такого договору?
Привіт! Я мала подібний досвід і зверталася за допомогою до Приходько та Партнери https://prikhodko.com.ua/poslugy/hospod … u-osoboyu/ Це була чудова допомога, бо юристи допомогли правильно оформити всі умови договору позики між фізичною та юридичною особою. Вони звернули увагу на ключові моменти: зазначення суми позики, термін повернення, процентну ставку (якщо вона передбачена), а також обов'язкові умови щодо виплати позики. Більше того, вони допомогли мені з'ясувати, як правильно зазначити відповідальність за порушення умов договору та забезпечити юридичну надійність всього процесу. Без досвідченого юриста важко розібратися в усіх нюансах, тому я настійно рекомендую звернутися за допомогою до фахівців!
Поза форумом
Сторінок: 1