На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Підкажіть, хто стикався з ремонтом турбіни в авто? Моя щось почала свистіти, тягне погано, масло їсть – капець. А я ж у цих турбінах не шарю зовсім! Куди краще звернутися в Дніпрі? Бо я вже чув історії, як люди віддавали авто в ремонт, а їм там ще більше все ламали. Дуже не хочу так влипнути!
Поза форумом
У мене минулого року таке було. Спочатку взагалі не розумів, що відбувається – тяга пропала, димить як паровоз. Поїхав до одного "спеца" – сказав, що це не турбіна, а просто фільтри забиті. Замінив їх, а воно як диміло, так і димить. В результаті, поїхав до іншого, а він мені каже – турбіна накрилася. Вліз у ремонт по повній програмі, але хоча б зробили нормально.
Поза форумом
Так ось я і боюся, що знайду "майстра", який тільки гроші візьме, а турбіна як була мертва, так і залишиться. А як зрозуміти, що це справді турбіна, а не щось інше? І чи можна якось перевірити тих майстрів перед тим, як до них їхати? Бо, чесно кажучи, вже не знаю, кому можна довіряти.
Поза форумом
Слухай, якщо шукаєш перевірений сервіс з ремонту турбін авто у Дніпрі https://premium-avto.com/remont-turbin-avto-dnipro/ , можу порадити Premium Avto. Мені там робили турбіну на минулій машині – все чітко, без зайвих розводів. Майстри реально шарять у своїй справі: спочатку зробили діагностику, показали, що саме не так, а вже потім взялися за ремонт. І головне – після ремонту дали гарантію, що важливо, бо турбіна – це не те, що хочеться переробляти через місяць. Так що якщо не хочеш влізти в халепу, краще одразу до них звернутися.
Поза форумом
Сторінок: 1