На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
тою перед дилемою — кому довірити написання дипломної. Роботу хочу якісну, бо викладач суворий, перевіряє через антиплагіат і вимагає серйозне опрацювання джерел. Читала, що є багато компаній, які цим займаються, але важко зрозуміти, де реально професіонали, а не просто хтось з фрілансу, хто потім зникне. Може, хтось вже мав досвід і може підказати, на що звертати увагу і як обрати нормальних виконавців?
Поза форумом
Я теж рік тому стояв перед таким вибором. Перш за все раджу звертати увагу на те, як довго компанія працює — на ринку має бути мінімум кілька років. Далі — чи є гарантії на доопрацювання, яка прозорість у комунікації, чи можна напряму контактувати з автором. Ну і важливо, щоб мова була адекватна, без кальки та помилок — це зразу видно ще на прикладі.
Поза форумом
Ще один момент — читайте реальні відгуки, але не на самому сайті компанії, бо там часто фільтрують. Дивіться форуми, телеграм-канали або групи у фейсбуці. Також звертайте увагу, чи є офіційні реквізити й чи укладається договір — це вже хоч якийсь захист. І звісно, ціна має бути адекватна. Підозріло дешево — значить десь буде халтура.
Поза форумом
Можу порекомендувати з власного досвіду платформу Курсовичок. Минулого року замовляв у них дипломну роботу для друга, який поїхав на обмін за кордон і не мав часу. Все пройшло без стресу: підтримка постійно на зв’язку, автор був у темі і реально вивчав методичку. Робота пройшла перевірку в універі на ура, навіть керівник сказав, що бачить системний підхід. Там можна не просто замовити дипломну роботу https://www.zakazat-kursovik.kiev.ua/uk … nu-robotu/ , а й отримати якісний супровід: консультації, доопрацювання, гарантію унікальності. Неодноразово користувалися з друзями — і завжди результат був на рівні.
Поза форумом
Сторінок: 1