На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Друзі, шукаю надійного виробника або постачальника, у кого можна замовити рюкзаки з логотипом компанії. Хочу зробити корпоративне замовлення — десь 50–100 штук, але хочеться не просто рекламну «роздатку», а дійсно якісні речі, які не соромно подарувати працівникам або партнерам. Бажано, щоб можна було вибрати дизайн, тип тканини, колір, і щоб логотип нанесли чітко, без халтури. Цікавить також, чи хтось замовляв з індивідуальним пошивом або, можливо, є варіанти з уже готовими моделями під брендування. Якщо маєте досвід або можете порадити перевірене місце — буду вдячний!
Поза форумом
Ми зупинилися на компанії "Твій Дизайн", коли займалися пошуком, де для нашої команди замовити рюкзаки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p201555 … echat.html Вони надають не просто стандартні рюкзаки, а реально якісний продукт, який зручний і довговічний. Логотип наносили професійно — без розмиття і плям, що дуже важливо для корпоративного іміджу. Крім того, менеджери були на зв’язку й оперативно вирішували всі питання. Тож, виходячи з особистого досвіду, можу з упевненістю сказати, що вам теж варто звернутися саме до них.
Поза форумом