На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Доброго дня! Хто мав досвід покупки електромобіля в Україні через офіційні компанії? Цікавить, наскільки зручний процес, чи допомагають з оформленням документів і чи є підтримка після покупки? Буду вдячна за реальні відгуки.
Поза форумом
Ilonka написав:
Доброго дня! Хто мав досвід покупки електромобіля в Україні через офіційні компанії? Цікавить, наскільки зручний процес, чи допомагають з оформленням документів і чи є підтримка після покупки? Буду вдячна за реальні відгуки.
Я користувалася послугами Electro Mobility і купувала електромобіль Mercedes-Benz https://electro-mobility.com.ua/listing … edes-benz/ — процес пройшов дуже легко і комфортно. Фахівці компанії допомогли з вибором моделі, детально пояснили всі нюанси експлуатації, а також супроводжували на всіх етапах оформлення. Після покупки була приємно здивована якістю сервісу і підтримкою — будь-які питання вирішували швидко і професійно. Автомобіль дуже зручний, тихий і сучасний, точно вартий своїх грошей. Рекомендую звертатися саме до Electro Mobility, якщо хочете купити якісний електрокар без зайвих проблем.
Поза форумом