На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привіт! Хочу дізнатися, чи дійсно накрутка статистики в Інстаграмі допомагає розвивати акаунт і чи не шкодить це репутації? Чи безпечно це з точки зору алгоритмів платформи? Чи є перевірені компанії, які роблять це якісно?
Поза форумом
Klark написав:
Привіт! Хочу дізнатися, чи дійсно накрутка статистики в Інстаграмі допомагає розвивати акаунт і чи не шкодить це репутації? Чи безпечно це з точки зору алгоритмів платформи? Чи є перевірені компанії, які роблять це якісно?
Я користувалася послугами UA-SMM https://ua-smm.com.ua/uk/nakrutka-statistiki-instagram/ і мій досвід був дуже позитивним. Вони пропонують безпечні й легальні методи накрутки, які не порушують правила Інстаграму, тому акаунт не ризикує бути заблокованим. Завдяки їхній допомозі статистика мого профілю зросла, що покращило видимість і дозволило залучити більше реальних підписників і потенційних клієнтів. Саме тому я вважаю, що якісна накрутка може стати ефективним інструментом для розвитку бізнесу в соцмережах, особливо якщо обрати надійного партнера, як UA-SMM.
Поза форумом