Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-05-29 14:24:50

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Накрутка статистики Інстаграм

Привіт! Хочу дізнатися, чи дійсно накрутка статистики в Інстаграмі допомагає розвивати акаунт і чи не шкодить це репутації? Чи безпечно це з точки зору алгоритмів платформи? Чи є перевірені компанії, які роблять це якісно?

Поза форумом

#2 2025-05-29 15:22:56

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Re: Накрутка статистики Інстаграм

Klark написав:

Привіт! Хочу дізнатися, чи дійсно накрутка статистики в Інстаграмі допомагає розвивати акаунт і чи не шкодить це репутації? Чи безпечно це з точки зору алгоритмів платформи? Чи є перевірені компанії, які роблять це якісно?

Я користувалася послугами UA-SMM https://ua-smm.com.ua/uk/nakrutka-statistiki-instagram/ і мій досвід був дуже позитивним. Вони пропонують безпечні й легальні методи накрутки, які не порушують правила Інстаграму, тому акаунт не ризикує бути заблокованим. Завдяки їхній допомозі статистика мого профілю зросла, що покращило видимість і дозволило залучити більше реальних підписників і потенційних клієнтів. Саме тому я вважаю, що якісна накрутка може стати ефективним інструментом для розвитку бізнесу в соцмережах, особливо якщо обрати надійного партнера, як UA-SMM.

Поза форумом

Нижній колонтитул