Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-06-23 13:37:23

eliseenko
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-10

Шукаю нормальні фільтри для спецтехніки

Хлопці, ну чесно вже не маю сил — шукаю нормальні фільтри для своєї спецтехніки, а натрапляю або на китайську підробку, або на таких «продавців», що самі не знають, що в них на складі. Є у мене два бульдозери і трактор, працюють щодня, і без нормальних фільтрів там довго нічого не витягне. Останній раз купив — через два тижні фільтр роздуло, масло полізло, а техніка стала. Скажіть по-людськи, де ви замовляєте фільтри, щоб не боятись, що завтра знову щось накриється? Бажано з досвіду, бо в інтернеті одна реклама.

Поза форумом

#2 2025-06-23 13:38:05

Мишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-21

Re: Шукаю нормальні фільтри для спецтехніки

Було в мене подібне — таке враження, що зараз на кожному кроці підробки. Теж купив якось «фірмовий» фільтр, а воно виявилось — упаковка красива, а всередині шмат ганчірки. Я з того часу вже не ризикував. Знайшов інтернет-магазин, де займаються виключно фільтрами, і вже другий рік замовляю тільки в них. Там вибір нормальний, і під кожен тип спецтехніки можна підібрати. Мені важливо, щоб і фільтр добре стояв, і не вилітав через місяць. Поставив, перевірив — усе чітко працює. Раніше думав, що такі магазини — то для великих фірм, а ні, простому фермеру теж допомагають нормально.

Поза форумом

#3 2025-06-23 13:38:39

eliseenko
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-10

О, дякую, бо вже реально втомився бігати по базарах і гуглити те, чого й сам не розумію. А скажи, будь ласка, як той магазин називається, і як ти з ними працюєш? Сам обираєш фільтри на сайті, чи можна написати, щоб порадили? Бо в мене техніка стара, моделі не найновіші, і я боюсь не те взяти. Та й як із доставкою — довго чекав, чи все швидко?

Поза форумом

#4 2025-06-23 13:40:18

Мишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-21

Магазин називається інтернет-магазин «Ультрафільтр». З ними працювати — одне задоволення. Я просто написав їм, що в мене за техніка, скинув марку, модель, і сказав, які саме фільтри шукаю — паливні, масляні, гідравлічні. Вони самі підібрали по базі і запропонували кілька варіантів. Раджу звернути увагу на фільтри Mann hummel https://ultrafilter.com.ua/catalog/mann … udovaniya/  — вони якісні, надійні, і в роботі себе показують класно. Я беру їх постійно, бо після заміни техніка працює як має бути, і не треба боятись, що десь щось проб’є. Доставка — швидка, все запаковано акуратно. І не треба годинами лазити по сайтах, порівнювати, вгадувати. Там підберуть, пояснять, і ще й порадять, що краще саме для твого випадку. Не бачу сенсу більше шукати десь ще — перевірено на власному досвіді.

https://i.postimg.cc/J7KbqBSy/19-06-2025-214322.jpg

Поза форумом

Нижній колонтитул