Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Сьогодні 18:21:23

мисье
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-12-20

Потрібні послуги електриків у Києві

Можливо, хтось із вас вже замовляв послуги електриків у Києві й може щось порадити? Ми з дитиною переїхали в нову квартиру, й виявилось, що з проводкою там справжній хаос: світло миготить, розетки іскрять, а деякі взагалі не працюють. Потрібен фахівець, якому можна довірити таку роботу — не хочеться ризикувати безпекою родини. Не хочу брати першого-ліпшого з оголошення, тому дуже прошу відгуки або назву перевіреної компанії, яка працює якісно, офіційно і бажано не за космічними цінами.

Поза форумом

#2 Сьогодні 18:27:41

людишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-04-16

Re: Потрібні послуги електриків у Києві

Особисто я рекомендую звернутися до компанії InWhite. Вони давно працюють на ринку побутових послуг у Києві, мають кваліфікованих електриків з відповідними сертифікатами. Подача заявки відбувається через сайт, все чітко й прозоро. Особисто користувалась їхніми послугами у грудні — електрик прибув вчасно, мав при собі все необхідне обладнання, виконав роботу швидко і залишив акт виконаних робіт. Вартість послуг електрика https://iws.ua/uslugi-b2c/poslugy-elektryka/ у них зафіксована, без прихованих платежів, що для мене як бухгалтера критично важливо. Також надають гарантію, тож можна не хвилюватись щодо якості.

Поза форумом

Нижній колонтитул