На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привіт усім. Дуже привабив Vaporesso XROS 5, але лячно купувати через інтернет. Зараз стільки однотипних сайтів із красивими фотками, але незрозуміло, хто за ними стоїть. На що ви звертаєте увагу при виборі магазину? Особливо цікавить, як відрізнити дійсно офіційного продавця від посередника без гарантії.
Поза форумом
Я звертаю увагу, чи вказано сертифікати або документи про співпрацю з Vaporesso. Один магазин навіть виклав скрін договору — це одразу викликає довіру. Якщо бачиш лише красиву вітрину й жодних деталей — скоріш за все, це просто реселер.
Поза форумом
Мене насторожує, якщо немає нормального «Про нас» або контактного телефону. Реальні магазини завжди залишають можливість зв’язку з живою людиною. І ще — подивись у footer: якщо є фізична адреса, це вже щось значить.
Поза форумом
Амелина написав:
Мене насторожує, якщо немає нормального «Про нас» або контактного телефону. Реальні магазини завжди залишають можливість зв’язку з живою людиною. І ще — подивись у footer: якщо є фізична адреса, це вже щось значить.
Довго не міг визначитись, яку под-систему взяти — хотілося щось компактне, але щоб і виглядало достойно, і працювало стабільно. Зупинився на vaporesso xros 5 mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ бо багато чув хорошого. Вейп-шоп BAMBUK порекомендував знайомий, тож вирішив зробити замовлення там. Усе відбулося дуже швидко: ввечері оформив замовлення на сайті, зранку вже прийшло повідомлення з номером ТТН.
Відправили у той самий день, пакування надійне — нічого не бовтається, коробка ціла. Приємно вразило, що всередині був гарантійний талон і коротка пам’ятка з порадами по догляду. Після кількох днів користування можу сказати впевнено — девайс якісний, а магазин працює чесно. Наступну покупку теж буду робити тут.
Поза форумом