Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Сьогодні 08:25:18

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Як вибрати под-систему для максимального збереження смаку рідини?

Привіт! Я задумався про покупку Vaporesso XROS 3, але не зовсім зрозуміло, що в ній особливого. Яка різниця між моделями XROS 3 і XROS 4? І де в інтернеті краще її придбати?

Поза форумом

#2 Сьогодні 08:25:38

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Як вибрати под-систему для максимального збереження смаку рідини?

Привіт! Vaporesso XROS 3 — це класична модель з відмінним балансом між розміром і потужністю. Вона не має деяких розширених функцій, як XROS 4, але дуже зручна і простота у використанні. Я купував свою через спеціалізований магазин вейп-продукції, там був хороший асортимент і якісна консультація. Щодо різниці між моделями — XROS 4 має більше налаштувань і більший об'єм картриджа.

Поза форумом

#3 Сьогодні 08:26:18

Осип
Олімпієць

Привіт! XROS 3 — це добре збалансована модель, яка відрізняється від XROS 4 не тільки дизайном, а й відсутністю додаткових функцій. У XROS 4 є більше можливостей для зміни параметрів пари, а також оновлені картриджі. Я взяв свою модель в перевіреному магазині, і вона мене дуже влаштувала — компактна, зручна і з хорошим смаком.

Поза форумом

#4 Сьогодні 08:26:56

Tarass
Олімпієць

Осип написав:

Привіт! XROS 3 — це добре збалансована модель, яка відрізняється від XROS 4 не тільки дизайном, а й відсутністю додаткових функцій. У XROS 4 є більше можливостей для зміни параметрів пари, а також оновлені картриджі. Я взяв свою модель в перевіреному магазині, і вона мене дуже влаштувала — компактна, зручна і з хорошим смаком.

Хочу поділитися враженнями від покупки Vaporesso XROS 3 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/116 … ros-3.html ввейп-шопі Smolnet. В магазині був великий вибір різних пристроїв, але я вибрав саме XROS 3.
Після замовлення отримав товар буквально за два дні. Все було упаковано на найвищому рівні, не було пошкоджень або дефектів. Цей вейп дійсно заслуговує на увагу: він має чудову якість пароутворення і дуже зручний у використанні. Я дійсно задоволений покупкою і хочу порекомендувати цей магазин усім, хто хоче отримати якісний продукт за нормальну ціну і з відмінним сервісом. Супер магазин, сміливо можу сказати, що якщо вирішуєш купити, то цей магазин не підведе!
https://i.imgur.com/FhyiMCM.png

Поза форумом

Нижній колонтитул