На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привіт усім! Потрібен новий Wi-Fi роутер для дому, щоб швидкість інтернету була стабільною і сигнал добре ловив у всіх кімнатах. Але я зовсім не розбираюсь у техніці, тому не знаю, який саме роутер обрати. Можливо, хтось вже недавно купував і може поділитися досвідом? Де краще замовляти, щоб не натрапити на підробку? Буду дуже вдячна за поради!
Поза форумом
Привіт! Я нещодавно теж заморочився з вибором роутера, бо старий вже не справлявся — в одній кімнаті інтернет літає, а в іншій ледве вантажить. Після купи переглянутих оглядів і відгуків зупинився на моделі з підтримкою двох діапазонів (2.4 і 5 ГГц), бо вона краще «тягне» через стіни й менше навантажується. Замовив в інтернет-магазині ya.ua Wi-Fi роутер https://ya.ua/wi-fi-routery/ Вибір там справді великий, є моделі на будь-який бюджет і потреби. Доставили швидко, все запаковано, гарантія є. Підключив сам за кілька хвилин — сигнал тепер стабільний у всій квартирі, навіть у ванній YouTube не гальмує Тож якщо не хочеш ризикувати з підробками чи сумнівними продавцями, сміливо можеш замовляти на ya.ua — перевірено на власному досвіді.
Поза форумом