На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Шукаю стіл, хочу поставити на вулиці, ми часто збираємося з родичами та друзями на подвір'ї. Де можна подивитися варіанти, порадьте?
Поза форумом
Довго мріяла облаштувати свій внутрішній дворик, щоб влітку було приємно посидіти з родиною або запросити друзів на барбекю. Але завжди щось заважало, то ціни зависокі, то вибору немає. І тут натрапила в мережі на Інтернет-магазин Дім Інтер'єру, одразу впали в око їхні садові столи dim-interior.com.ua/sadovi-mebli/stoly-ua вибір реально великий: круглі, квадратні, великі на компанію чи маленькі кавові, просто рай для тих, хто хоче щось під себе. Я обрала стильний стіл з міцного металу й дерева, і він ідеально вписався в мій простір. Дуже сподобалось, як швидко мені його доставили, все надійно запаковане, менеджери приємні у спілкуванні. Зараз уже уявляю, як будемо влаштовувати вечори з гірляндами та смачними стравами саме за цим столом. Давно не отримувала такого задоволення від онлайн-покупки, тому сміливо рекомендую Дім Інтер'єру всім, хто цінує якість, стиль і сервіс.
Поза форумом