Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-08-06 20:52:00

Liliania
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-05-01

Хто знає, де зараз можна знайти гарні жіночі білі кросівки?

Планую оновити гардероб і давно шукаю ідеальні білі кросівки — щось лаконічне, без зайвих деталей, але щоб одразу було видно: якісна річ. Головне — щоб не жовтіли після першого дощу і не натирали. Переглянула вже купу сайтів, але або ціна занадто кусається, або відгуки лякають. Якщо хтось вже натрапляв на перевірений магазин або знає бренд, якому можна довіряти — буду рада будь-якій пораді.

Поза форумом

#2 2025-08-07 15:37:48

Uchenicha
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-05-10
Вебсайт

Re: Хто знає, де зараз можна знайти гарні жіночі білі кросівки?

Я колись теж ставила собі за мету знайти "ті самі" білі кросівки — без блискіток, вставок і дивних шнурівок. Щоб виглядали акуратно, не кричали про себе, але все одно чіпляли. У підсумку натрапила на жіночі білі кросівки Адідас, і з першого дня стало зрозуміло — це любов. Виглядають мінімалістично, але з родзинкою, дуже легкі й реально дихають. Найголовніше — не втратили вигляд після дощу, а я саме потрапила в зливу буквально на другий день після покупки. Всередині м’які, ніякого дискомфорту. Купувала онлайн, через офіційний магазин, і можу сказати — воно того вартувало. Іноді справді краще один раз вкластися, ніж потім шкодувати.

Поза форумом

Нижній колонтитул