Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-08-19 10:44:26

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Як обрати підгузки для дорослих?

Друзі, підкажіть, будь ласка: хто замовляв підгузки для дорослих через інтернет? Потрібні для літньої людини, і боюся натрапити на низьку якість, щоб не було протікань. Асортимент величезний, а ціни різняться в рази. Як зрозуміти, що вони справді добре вбирають і не натирають шкіру?

Поза форумом

#2 2025-08-19 10:47:21

Tarass
Олімпієць

Re: Як обрати підгузки для дорослих?

Я мав подібний досвід для батька. Найголовніше — звертай увагу на літраж поглинання (часто на упаковці пишуть крапельками). Дешевші варіанти справді можуть протікати. Також раджу брати з м’якими бічними гумками, щоб не тиснули на тіло.

Поза форумом

#3 2025-08-19 10:47:46

Осип
Олімпієць

У мене бабуся користується. Ми спершу взяли найдешевші — і дуже пожалкували: протікали, а ще після кількох годин використання з’явилося подразнення на шкірі. Потім спробували інші, з «дихаючою» поверхнею — різниця колосальна. Тому дешевизна тут точно не показник.

Поза форумом

#4 2025-08-19 10:48:57

Tarass
Олімпієць

Осип написав:

У мене бабуся користується. Ми спершу взяли найдешевші — і дуже пожалкували: протікали, а ще після кількох годин використання з’явилося подразнення на шкірі. Потім спробували інші, з «дихаючою» поверхнею — різниця колосальна. Тому дешевизна тут точно не показник.

Я замовляв підгузки для дорослих на https://maudau.com.ua/category/pidhuzky-dlia-doroslykh бо для бабусі в аптеках постійно то нема, то залишаються тільки якісь дорогущі марки. Там вибір набагато ширший, є різні розміри і типи. Доставка чітка, приходить у коробці, акуратно запаковано — ніхто навіть не здогадається, що там всередині.
Якість реально норм, нічого не протікає, гумки не рвуться. Для мене це був вихід, бо в звичайних магазинах вибір дуже слабкий. А тут ще й ціни приємніші, ніж у аптеках. Тепер купую тільки онлайн і не маю головняка.

https://i.imgur.com/krz92ph.png

Поза форумом

Нижній колонтитул