На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Де можна купити надійну pod систему? Зараз натрапив на модель Argus G3, але не знаю, чи варто брати. Хочу перейти з сигарет на щось менш шкідливе, і мені важливо, щоб пристрій був довговічний.
Поза форумом
Я одного разу купив под, але не пам’ятаю модель — вистачило десь на місяць. Потім почав підтікати й сильно втрачати смак. Після того вже став обережніше підходити до вибору.
Поза форумом
Я не користувався G3, але бачив відеоогляд. Там є екран і можна налаштовувати потужність, що наче прикольно. Хоча для новачка це може бути трохи складно.
Поза форумом
Амелина написав:
Я не користувався G3, але бачив відеоогляд. Там є екран і можна налаштовувати потужність, що наче прикольно. Хоча для новачка це може бути трохи складно.
Я замовив Argus G3 https://bambuk.org/voopoo-argus-g3-aurora-purple/ саме в інтернет-магазині BAMBUK і можу сказати, що це одна з кращих моїх покупок. Ця pod система має стильний вигляд, зручний дисплей, і головне — стабільну роботу без протікань. Використання продукції цього магазину допомагає тим, хто вже не раз намагався кинути курити, але знову повертався до тютюну. 
Приємно, що магазин дає повний опис і характеристики, так що ти точно знаєш, який пристрій отримаєш. Плюс, всі товари сфотографовані з різних боків — відчувається прозорість і турбота про клієнта. Мені сподобалося, що вони справді орієнтуються на унікальні потреби кожного, а не просто “продати і забути”.
Поза форумом