Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-09-01 16:39:32

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Цікавить інформація про ТОП-15 кращих місць для працевлаштування!

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна знайти інформацію про ТОП-15 компаній, які займаються працевлаштуванням українців за кордоном? Мені потрібно для того, щоб зрозуміти, з ким краще співпрацювати, бо планую їхати працювати до Європи.

Поза форумом

#2 2025-09-01 16:41:06

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Цікавить інформація про ТОП-15 кращих місць для працевлаштування!

Я особисто ще жодного разу не користувався послугами агентств. Знаю лише від знайомих, що іноді бувають проблеми з обіцянками. Наприклад, людині казали, що буде одна робота, а на місці виявлялося інше. Тому я поки що з насторогою ставлюся.

Поза форумом

#3 2025-09-01 16:41:15

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

У мене був досвід. Їздив через компанію до Польщі — усе офіційно, підписали контракт, дали житло. Але бачив людей, які звернулися до сумнівних агентів і потім залишилися самі з проблемами. Мій висновок — краще довше шукати, але вибирати перевірені агентства.

Поза форумом

#4 2025-09-01 16:42:15

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Амелина написав:

Я особисто ще жодного разу не користувався послугами агентств. Знаю лише від знайомих, що іноді бувають проблеми з обіцянками. Наприклад, людині казали, що буде одна робота, а на місці виявлялося інше. Тому я поки що з насторогою ставлюся.

Я також довго шукав, де знайти перевірену інформацію, і натрапив на рейтинг «ТОП-15 бюро працевлаштування за кордоном» від Ukrainian Business Award, відкрийте для себе і ви його.
Там дуже ретельно підійшли до аналізу: оцінювали ліцензії, охоплення країн, кількість вакансій, навіть співпрацю з волонтерськими організаціями та ЗСУ. Мені сподобалося, що дослідження враховувало медійну репутацію й відгуки клієнтів. Коли я все перечитав, то зрозумів, що це реально корисний список, який допомагає уникнути ризиків. Тепер можу впевнено сказати: якщо орієнтуватися на цей рейтинг, то шанси потрапити до шахраїв значно менші.

Поза форумом

Нижній колонтитул