Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-09-22 14:42:20

Giggo
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-08-18

Чи працює аналіз тоталів краще за інтуїцію: особисті історії та спосте

Останнім часом ловлю себе на думці, що коли ставлю «на відчуття», то результат майже завжди йде повз. Наприклад, брав тотал у матчі Барселони з іспанським середняком — був упевнений, що буде багато голів, а там суха нічия. Тепер думаю: може, справді краще дивитися статистику й аналітику замість власних передчуттів? Як ви робите — рахувати все чи довіряти інтуїції?

Поза форумом

#2 2025-09-22 16:54:08

Dret
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-08-17

Re: Чи працює аналіз тоталів краще за інтуїцію: особисті історії та спосте

Я от більше кайфую від самого процесу перегляду матчів. Сидиш із друзями, береш щось смачненьке, обговорюєш кожен момент і ловиш атмосферу. Навіть якщо прогноз не зайшов, то сам перегляд дає море емоцій і приводів для жартів, а це інколи цінніше за будь-який виграш.

Поза форумом

#3 2025-09-22 17:07:04

Imbor
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-08-18

Re: Чи працює аналіз тоталів краще за інтуїцію: особисті історії та спосте

У мене схожа історія була з Лігою чемпіонів, коли «Ман Сіті» грав проти італійців. Думав, що заб’ють мінімум тричі, але дивлячись аналітику на https://xgscore.io/ua/champions-league , побачив, що суперник має дуже щільну оборону і майже не пропускає. В результаті матч закінчився 1:1, і саме статистика врятувала мою ставку. З того часу я дивлюся на цифри, бо вони реально допомагають не вестися на емоції.

Поза форумом

Нижній колонтитул