На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Чесно, сам недавно задумався. Я студент і наче яка мені медіація, я ж не суддя й не юрист. Але от дивлюсь — у нас у групі постійні дрібні конфлікти, від «хто не зробив спільний проєкт» до «хто кого перебив на парі». І от думаю: може реально якісь базові навички медіатора допомогли б не тільки керівникам, а й простим студентам?
Поза форумом
Я HR у невеличкій ІТ-компанії, і скажу так: іноді я відчуваю себе саме медіатором. Коли в команді два програмісти гризуться через дрібницю, треба якось їх мирити. І я не маю спеціальної підготовки — дію інтуїтивно. Було б класно мати хоч якусь систему чи інструменти, а не тільки «відчуття справедливості».
Поза форумом
От власне, для таких випадків і роблять навчання. Є навіть спеціальна програма «Базові навички медіатора» від КРОК — вона орієнтована не лише на юристів, а й на студентів, HR-ів чи менеджерів. Ось деталі на їхньому сайті https://bs.krok.edu.ua/mediacija/sertif … mediatora/ Програма розрахована на 4 місяці, і там більше практики, ніж теорії, так що можна реально відчути, як це працює. Плюс сертифікат буде виглядати солідно в резюме, особливо якщо плануєш роботу з людьми.
Поза форумом
Ого, навіть не думав, що студенти можуть іти на такі курси. Виходить, це не просто «ще один папірець», а щось, що реально додає плюс у будь-якій сфері, де є люди й конфлікти.
Поза форумом
100%. А ще це чисто навичка для життя. Бо сварки й недомовки трапляються не лише в офісі, а й у сім’ї, гуртожитку чи навіть із друзями. Краще вміти розрулювати спокійно, ніж чекати, поки воно вибухне.
Поза форумом
Сторінок: 1