На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Привіт всім! Хочу поділитися своєю історією та запитати думку досвідчених трейдерів. Пару місяців тому я вперше отримав реально великий прибуток на ринку — майже втричі більше, ніж зазвичай. Спочатку думав, що це просто удача, бо жодних серйозних стратегій не застосовував, лише інтуїція. Але потім почав помічати певні закономірності у рухах графіків. Тому цікаво: у вас прибуток зазвичай результат плану чи випадковість?
Поза форумом
Цікаво спостерігати, як люди діляться власним досвідом. Мені здається, що часто маленькі деталі, які здаються неважливими на початку, потім сильно впливають на результат. Наприклад, спосіб ведення нотаток, аналіз помилок або навіть дисципліна в щоденних ритуалах можуть зробити величезну різницю, навіть якщо на перший погляд це здається дрібницею. Можливо, саме такі речі відокремлюють тих, хто зростає поступово, від тих, хто просто раптово отримує вдалий результат.
Поза форумом
Я розумію тебе, сам колись був у такій ситуації. Спершу мені теж пощастило випадково, але швидко зрозумів, що без системи довго не протягнеш. Я почав вчитися і тестувати різні підходи на демо, а потім відкрив акаунт через https://gerchikfx.com/bonus/ua/?utm_sou … mpaign=141 там можна торгувати реально, але з контролем ризиків. За кілька місяців навіть невеликі стратегії почали приносити стабільний прибуток, і вже не відчуваєш себе на гачку випадку.
Поза форумом
Сторінок: 1