На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Підкажіть, де зараз реально можна замовити якісну каву. Цікавить саме свіже обсмаження, не фабричне пакування, яке лежить пів року на складі. Хочу знайти місце, де продукт стабільно хороший, без стороннього присмаку і пилу в зернах.
Поза форумом
Мені знайомо. Кілька разів купував каву у звичайних магазинах, і смак постійно відрізнявся навіть у межах одного бренду. Зрозумів, що без контролю за свіжістю кави результат непередбачуваний.
Поза форумом
У мене нейтральний досвід. Замовляв з різних сайтів, але в більшості випадків кава звичайна, нічого особливого. Свіжість нібито є, але аромат не такий, як після хорошого обсмаження. Мабуть, зберігають неідеально.
Поза форумом
Tarass написав:
У мене нейтральний досвід. Замовляв з різних сайтів, але в більшості випадків кава звичайна, нічого особливого. Свіжість нібито є, але аромат не такий, як після хорошого обсмаження. Мабуть, зберігають неідеально.
Я для себе знайшов оптимальний варіант, і замовляю каву в цьому інтернет-магазині https://maudau.com.ua/category/kava/pro … nd=lavazza вони працюють чітко, замовлення відправляють того ж дня, кава завжди в герметичних упаковках. 
Якість стабільна, зерна не пересмажені, аромат зберігається навіть після помелу. Вибір широкий, класика, еспресо, купажі, арабіка, робуста, ароматизовані варіанти. 
Зручно, що можна замовляти онлайн без зайвих переписок, оплата проходить без збоїв, доставка швидка. Коли замовив уперше, був приємно здивований, адже кава дійсно свіжа, смак чистий, без кислотності. Відтоді беру тільки там, бо сервіс стабільний і якість не падає.
Поза форумом