Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-10-18 10:51:58

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Де можна купитит капсули Dolce Gusto?

Маю Dolce Gusto вже понад рік, але щоразу проблеми з пошуком нормальних капсул. У магазинах часто лише два-три види, і то не завжди свіжі. Хочу перейти на онлайн-замовлення, але не знаю, де найкраще брати, щоб не підсовували аналоги під виглядом оригіналу.

Поза форумом

#2 2025-10-18 10:53:03

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Де можна купитит капсули Dolce Gusto?

Якщо не хочеш ризикувати з підробками, бери тільки оригінальні капсули від Nestlé. Я колись замовив сумісні результат жахливий, машина забилась, а смак гіркий. Тепер купую тільки перевірені варіанти. Найчастіше беру Cappuccino Ice влітку та Espresso Barista взимку. Усе залежить від того, яку міцність любиш.

Поза форумом

#3 2025-10-18 10:53:14

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Я беру різні, щоб не набридало. У мене улюблені Flat White і Caramel Latte Macchiato, вони ароматні, але не пересолоджені. Замовляю лише на перевірених сайтах, де видно термін виготовлення. Ще зручно, що можна відсортувати за типом чорна, молочна або шоколадна кава. Головне, дивись, щоб упаковка мала цілісну пломбу, тоді кава свіжа.

Поза форумом

#4 2025-10-18 10:54:04

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Tarass написав:

Я беру різні, щоб не набридало. У мене улюблені Flat White і Caramel Latte Macchiato, вони ароматні, але не пересолоджені. Замовляю лише на перевірених сайтах, де видно термін виготовлення. Ще зручно, що можна відсортувати за типом чорна, молочна або шоколадна кава. Головне, дивись, щоб упаковка мала цілісну пломбу, тоді кава свіжа.

Можу підтвердити, що капсули Dolce Gusto https://maudau.com.ua/category/kava/typ … olce-gusto краще брати онлайн, і з власного досвіду скажу ось тут найзручніше. Асортимент широкий, є і стандартні смаки, і сезонні.
Якщо не впевнений, який сорт тобі підійде, спробуй набір з різних видів зручно визначити, що подобається. Зверни увагу на упаковки з великими наборами, там вигідніші ціни за капсулу. І ще порада не тримай коробки біля плити або батареї, навіть герметичні капсули можуть втратити аромат від тепла. Я зберігаю у шафці подалі від світла, і смак завжди стабільний.
https://i.imgur.com/9wjaEgB.png

Поза форумом

Нижній колонтитул