На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Підкажіть, будь ласка, нормальний под для повсякденного користування. Уже третій раз міняю або гріється, або смак зникає через кілька днів, або рідина протікає прямо в кишеню. Не хочу щось пафосне, просто стабільну річ без танців із бубном: щоб заряд тримав, не плювався і працював без сюрпризів.
Поза форумом
Маю схожу проблему, багато моделей зараз ніби гарні зовні, але всередині – повна економія на якості. Я завжди дивлюсь, щоб не було зайвих функцій, бо вони тільки ускладнюють життя. Якщо можна парити просто натисканням кнопки – це вже плюс. Ще раджу звертати увагу, щоб корпус був щільний і не люфтив, бо від цього залежить герметичність.
Поза форумом
Я вже перестав вестися на новинки року. Більшість брендів просто міняють корпус і назву. Важливо, щоб обдув був плавний і coil не підгорав після кількох заправок. І ще дивись, щоб зарядка була швидка, бо ті, що заряджаються по три години, нервують страшенно. І, звісно, магазин повинен бути перевірений бо навіть хороший под можна зіпсувати поганим сервісом.
Поза форумом
Осип написав:
Я вже перестав вестися на новинки року. Більшість брендів просто міняють корпус і назву. Важливо, щоб обдув був плавний і coil не підгорав після кількох заправок. І ще дивись, щоб зарядка була швидка, бо ті, що заряджаються по три години, нервують страшенно. І, звісно, магазин повинен бути перевірений бо навіть хороший под можна зіпсувати поганим сервісом.
Я можу порадити Smok Novo GT https://bambuk.org/smok-novo-gt-pod-blue-purple/ яким користуюся сам, замовляв його в цьому магазині, і це, мабуть, перший под, який мене реально не дратує.
Усе працює, як треба, без дрібних сюрпризів. Спочатку написав консультанту, описав, що мені потрібно хотів невеликий, але потужний девайс для постійного використання. Мене не почали вантажити десятком варіантів, просто коротко пояснили різницю між кількома моделями й порадили саме цей. І не помилились. Доставили швидко, упаковка без пошкоджень, виглядає акуратно, ніби з полиці, а не зі складу.
Сам под тягне дуже плавно, смак рівний навіть після кількох днів активного користування. Заряд тримає стабільно, не гріється, і найголовніше не підтікає навіть коли носиш у кишені або рюкзаку. Мені сподобався підхід магазину, без тиску, без реклами, усе по-справжньому. І ціна чесна не знижка тижня, а реальна ринкова, без накрутки. Я вже замовив у них ще картриджі про запас, бо впевнений, що не підведуть. 
Поза форумом
Сторінок: 1