На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Хто реально купував добавку Baum Pharm Пробам Жерміна Форте 5 мл × 10? Потрібно терміново замовити, а в більшості аптек немає. У деяких онлайн-магазинах фото упаковки різне, а описи не збігаються. Не хочу ризикувати й отримати щось сумнівне. Якщо знаєте перевірене місце, напишіть, будь ласка, конкретно.
Поза форумом
Мала досвід кілька тижнів тому. Брала в інтернеті, бо в офлайн-аптеках не знайшла. Усе прийшло швидко, але упаковка була старої партії, і строк придатності залишався менше року. Тепер шукаю там, де можна побачити дату виготовлення перед покупкою. Раджу питати про це до оплати багато продавців не уточнюють.
Поза форумом
Я теж стикався з різними варіантами. Одного разу отримав флакони з інструкцією іншою мовою, хоча все мало бути українською. Це дрібниця, але викликає недовіру. Дивись, щоб була офіційна наклейка Baum Pharm GmbH і серія збігалася на коробці та ампулі. У підробок іноді немає голограми або вона відшаровується.
Поза форумом
Осип написав:
Я теж стикався з різними варіантами. Одного разу отримав флакони з інструкцією іншою мовою, хоча все мало бути українською. Це дрібниця, але викликає недовіру. Дивись, щоб була офіційна наклейка Baum Pharm GmbH і серія збігалася на коробці та ампулі. У підробок іноді немає голограми або вона відшаровується.
Замовляю цю добавку стабільно раз у два місяці. Найкраще поки приходило з сайту інтернет-маркету Маудау https://health.maudau.com.ua/product/pr … -baum-farm там завжди свіжа партія, не пересушена, ампули без пошкоджень. Ціни нормальні, не демпінгові, тому й не підозрілі. Пакують щільно, нічого не тече й не б’ється.
Менеджер щоразу дзвонить, уточнює адресу, це зручно. На ринку багато «лівих» продавців, тому краще не ризикувати з невідомими сторінками. Можу впевнено порадити цей магазин, бо бачу, що працюють напряму з постачальником, а не з посередниками.
Поза форумом
Сторінок: 1