На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Мами, де ви купуєте дитячі пюре зараз? В аптеках і супермаркетах часто залишки старих партій, упаковки пом’яті, а склад не завжди вказаний. Хочу онлайн-магазин, де можна бути впевненим у свіжості та якості.
Поза форумом
Ми теж стикалися з цим. У магазинах продукція часто лежить місяцями, термін придатності на межі. Купую онлайн тільки там, де видно дату виробництва, склад і умови зберігання. Перевіряю герметичність упаковки, відсутність зморшок або здуття.
Поза форумом
І ще нюанс: дивіться на колір і консистенцію. Свіже пюре однорідне, без грудок, запах натуральний. Якщо суміш темніє або грудкується це погано. Беру невеликі пачки, щоб після відкриття продукт не залежувався. Дивлюся, щоб склад був простий: без барвників, підсолоджувачів і ароматизаторів.
Поза форумом
Tarass написав:
І ще нюанс: дивіться на колір і консистенцію. Свіже пюре однорідне, без грудок, запах натуральний. Якщо суміш темніє або грудкується це погано. Беру невеликі пачки, щоб після відкриття продукт не залежувався. Дивлюся, щоб склад був простий: без барвників, підсолоджувачів і ароматизаторів.
Замовляю дитячі пюре лише в цьому магазині https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure продукт свіжий. Пюре розчиняється рівномірно, колір однорідний, запах натуральний. Одного разу мені потрібно було уточнити наявність партії менеджер оперативно відповів і надіслав фото упаковки. Дитина їсть охоче, ніяких проблем зі шлунком чи алергій не було.
Замовляю як для щоденного використання, так і в дорогу упаковка зручна. Тут видно, що продукт зберігають правильно, умови дотримані, сервіс працює надійно. Для мене досвід з Маудау позитивний тому можу і вам радити. 
Поза форумом
Сторінок: 1