Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-11-12 15:57:54

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Чи можна змішувати кілька видів дитячих пюре за раз?

Мами, де ви купуєте дитячі пюре зараз? В аптеках і супермаркетах часто залишки старих партій, упаковки пом’яті, а склад не завжди вказаний. Хочу онлайн-магазин, де можна бути впевненим у свіжості та якості.

Поза форумом

#2 2025-11-12 15:58:21

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Чи можна змішувати кілька видів дитячих пюре за раз?

Ми теж стикалися з цим. У магазинах продукція часто лежить місяцями, термін придатності на межі. Купую онлайн тільки там, де видно дату виробництва, склад і умови зберігання. Перевіряю герметичність упаковки, відсутність зморшок або здуття.

Поза форумом

#3 2025-11-12 15:59:22

Tarass
Олімпієць

І ще нюанс: дивіться на колір і консистенцію. Свіже пюре однорідне, без грудок, запах натуральний. Якщо суміш темніє або грудкується це погано. Беру невеликі пачки, щоб після відкриття продукт не залежувався. Дивлюся, щоб склад був простий: без барвників, підсолоджувачів і ароматизаторів.

Поза форумом

#4 2025-11-12 16:01:19

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

І ще нюанс: дивіться на колір і консистенцію. Свіже пюре однорідне, без грудок, запах натуральний. Якщо суміш темніє або грудкується це погано. Беру невеликі пачки, щоб після відкриття продукт не залежувався. Дивлюся, щоб склад був простий: без барвників, підсолоджувачів і ароматизаторів.

Замовляю дитячі пюре лише в цьому магазині https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure продукт свіжий. Пюре розчиняється рівномірно, колір однорідний, запах натуральний. Одного разу мені потрібно було уточнити наявність партії менеджер оперативно відповів і надіслав фото упаковки. Дитина їсть охоче, ніяких проблем зі шлунком чи алергій не було.
Замовляю як для щоденного використання, так і в дорогу упаковка зручна. Тут видно, що продукт зберігають правильно, умови дотримані, сервіс працює надійно. Для мене досвід з Маудау позитивний тому можу і вам радити.
https://i.imgur.com/rzRaKJk.png

Поза форумом

Нижній колонтитул