Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-11-13 09:00:57

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Чи помітили ви, що певні марки London Dry дають дуже різний смак?

Хлопці, де зараз реально купити нормальний джин London Dry? Уже кілька разів замовляв в інтернеті, але щось постійно не те. То етикетка крива, то запах дивний, то після відкриття смак не такий, як має бути. Хочу знайти перевірений магазин, щоб не ризикувати з підробками. Поділіться, де ви берете?

Поза форумом

#2 2025-11-13 09:01:19

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Чи помітили ви, що певні марки London Dry дають дуже різний смак?

Я мала таку ж історію. Після двох невдалих покупок зареклась брати будь-де. Зараз дивлюсь, щоб у продавця було чітко вказано: хто імпортер, номер партії, дата розливу. Якщо цього нема, навіть не замовляю. Один раз купила в сумнівному магазині джин був як розбавлений спирт з ароматизатором. Гроші повернули, але настрій зіпсований.

Поза форумом

#3 2025-11-13 09:02:20

Осип
Олімпієць

Працюю у сфері HoReCa, тому трохи знаю, як відрізнити оригінал. Найперше кришка має бути металева, без подряпин і люфту, етикетка без зсувів, а на склі часто є гравіювання бренду. Ще важливий колір: London Dry повинен бути прозорий, без муті. Якщо є легкий сіруватий відтінок краще не пити. Зараз ринок перенасичений копіями, тому навіть великі сайти можуть мати проблеми з постачанням.

Поза форумом

#4 2025-11-13 09:02:52

Tarass
Олімпієць

Осип написав:

Працюю у сфері HoReCa, тому трохи знаю, як відрізнити оригінал. Найперше кришка має бути металева, без подряпин і люфту, етикетка без зсувів, а на склі часто є гравіювання бренду. Ще важливий колір: London Dry повинен бути прозорий, без муті. Якщо є легкий сіруватий відтінок краще не пити. Зараз ринок перенасичений копіями, тому навіть великі сайти можуть мати проблеми з постачанням.

Я вже давно замовляю джин https://maudau.com.ua/category/dzhyn/kl … on-dry-gin і, чесно, після цього перестала навіть шукати альтернативи. Там реально видно, що товар якісний: упаковка щільна, пляшка чиста, без плям клею чи пилу, джин завжди свіжею партією. У них хороша логістика не тримають місяцями на складі.
Коли відкриваєш пляшку, аромат чистий, без спиртової різкості, смак збалансований, не водянистий. Брала не лише London Dry, а й кілька інших марок усе приходить в ідеальному стані. Ще плюс у тому, що можна подивитись повну інформацію по партії та виробнику. Порада: не женіться за акціями, краще взяти раз, але з перевіреного місця. Маудау мене жодного разу не підвів, а я замовляю там часто для вечірок і подарунків.

https://i.imgur.com/hVhvv6w.png

Поза форумом

Нижній колонтитул