На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Планую придбати подарунковий набір шампурів для родича, але хвилююсь, що натраплю на дешеву підробку: тонкий метал, незручні ручки, непоказна упаковка. Хочу знайти щось стильне, міцне та практичне. Чи є магазини, які дійсно заслуговують довіри та швидко відправляють замовлення?
Поза форумом
Ilonka написав:
Планую придбати подарунковий набір шампурів для родича, але хвилююсь, що натраплю на дешеву підробку: тонкий метал, незручні ручки, непоказна упаковка. Хочу знайти щось стильне, міцне та практичне. Чи є магазини, які дійсно заслуговують довіри та швидко відправляють замовлення?
Я замовляла набір на Shampura.net https://shampura.net/ і залишилась дуже задоволена. Метал міцний, нержавіючий, ручки з дерева акуратні та зручні, усе зроблено дуже охайно. Кейс виглядає стильно і готовий для подарунка без додаткового пакування. Доставка була швидкою, усе прийшло в цілості, і до замовлення додали приємний бонус — дерев’яне опахало. Такий набір ідеально підходить для подарунка, і після кількох виїздів на природу він виглядає як новий.
Поза форумом
Сторінок: 1