На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Підкажіть мені, де краще було б купити 2-кімнатну квартиру? На яку вартість розраховувати? Питанням цікавлюся не перший день, але поки що його так і не вирішила.
Поза форумом
Нещодавно був у схожій ситуації, поки не дізнався, що купити 2 кімнатну квартиру в Солонці можна на сайті забудовника Парус Premium коли завгодно. Як бачите, вони працюють давно і мають чудову репутацію. До того ж ціни тут недорогі, а оплата зручна. Думаю, це саме те, що ви шукали.
Поза форумом
Як на мене то десь або вже в Києві, або навпаки шукати на околиці.. типу де поменше народу і більше зелені.
Поза форумом
Навкруги столиці доволі багато містечок і сіл з мальовничою природою, плюс хороша транспортна розв'язка і якщо треба на роботу, то легко можна добратися. Але це, на мій погляд, можливо хтось хоче навпаки жити скажімо в Черкасах чи там Дніпрі. Все залежить від потреб і людини..
Поза форумом
Million4ik написав:
Навкруги столиці доволі багато містечок і сіл з мальовничою природою, плюс хороша транспортна розв'язка і якщо треба на роботу, то легко можна добратися. Але це, на мій погляд, можливо хтось хоче навпаки жити скажімо в Черкасах чи там Дніпрі. Все залежить від потреб і людини..
Вибір місця для життя — це завжди індивідуальна річ, яка залежить від потреб людини. Комусь дійсно потрібна динаміка великого міста, як Дніпро чи Черкаси, а комусь — тиша і мальовнича природа під Києвом.
Але я погоджуюся з тобою щодо передмістя столиці. Це золота середина: з одного боку, ти живеш практично на природі, дихаєш свіжим повітрям і маєш спокій, а з іншого — завдяки хорошій розв'язці ти за пів години можеш бути у центрі Києва по роботі чи у справах. Особливо це зручно, коли маєш родину, бо для дітей це набагато краще середовище.
Якщо говорити про передмістя, я раджу звернути увагу на житлові комплекси в Бучі. Наприклад, мені дуже подобається ЖК "Гранд Бурже". Він поєднує всі переваги: якісне житло, розвинену інфраструктуру поруч і прекрасну природу. Ти можеш подивитися деталі та контакти https://grandbourget.com/contacts/ на сайті, щоб з'ясувати всі питання щодо квартир і умов покупки. Це один з тих комплексів, на які варто звернути увагу, якщо шукаєш якісне і комфортне житло біля столиці.
Поза форумом