Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-11-21 16:00:36

Million4ik
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-10-07

До кого у нас в місті звернутися?

Ви колись замовляли рекламу на білборді? Скільки така послуга може коштувати у нас у Вінниці? Я так розумію що ціна ще буде залежати на якій вулиці розмістити? Я хочу неподалік від свого кафе зробити оголошення, можливо ще десь в центрі де більше людей. Треба дізнатися куди звернутись.

Поза форумом

#2 2025-11-26 22:01:40

Provi3or
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-10-07

Re: До кого у нас в місті звернутися?

Million4ik написав:

Ви колись замовляли рекламу на білборді? Скільки така послуга може коштувати у нас у Вінниці? Я так розумію що ціна ще буде залежати на якій вулиці розмістити? Я хочу неподалік від свого кафе зробити оголошення, можливо ще десь в центрі де більше людей. Треба дізнатися куди звернутись.

Мені доводилося працювати з білбордами, і можу сказати, що ціна у Вінниці справді дуже залежить від локації. Якщо ставити десь біля твого кафе чи на жвавій вулиці — вартість буде вищою, бо там хороший трафік і реклама реально працює. У центрі — ще дорожче, але й ефект відчутно кращий, особливо якщо твоє кафе орієнтоване на потік людей, а не лише на постійних клієнтів.

Ще важливий момент: звертай увагу не тільки на сам білборд, а й на кут огляду, чи немає перед ним дерев, зупинок або інших рекламних конструкцій. Буває, що зовні місце ніби хороше, а ефективність мінімальна.

Щоб не витрачати час на пошуки, можна подивитися варіанти у Баінговому рекламному агентстві «АІМ ГРУП». У них є мапа з доступними площинами у Вінниці, і зручно одразу подивитися місце, орієнтовну ціну та формат: https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/bil … i/vinnitsa якщо щось буде не зрозуміло, можете поговорити з менеджером.

Поза форумом

Нижній колонтитул