На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Здається, доведеться серйозно зайнятись суглобами. Терапевт припустив ревматоїдний артрит, але сам порадити фахівця не зміг. Болі постійні, обмеження в рухах уже заважають працювати. Підкажіть, де реально знайти ревматолога, який нормально пояснює ситуацію і не розводить руками.
Поза форумом
Я зіткнувся з цим торік. Болі в кистях, ранкова скутість, потім набряки. Лікарі на районі радили просто мазати й чекати. Пішов у приватну клініку. Там одразу зробили аналізи, подивились УЗД суглобів, підтвердили діагноз. Не тягнули час, а чітко пояснили, як діяти. Найголовніше щоби лікар не гадав, а мав досвід і алгоритм.
Поза форумом
Мені поставили діагноз лише після третього ревматолога. Двоє попередніх сумнівались, говорили можливо, без конкретики. Знайшов лікаря, який в перший день призначив АЦЦП, рентген, консультацію суміжних фахівців. За тиждень вже був план терапії. Дуже важливо, щоб клініка мала і лабораторію, і візуалізацію, і змогу вести пацієнта довгостроково. Разові огляди тут не допомагають.
Поза форумом
Tarass написав:
Мені поставили діагноз лише після третього ревматолога. Двоє попередніх сумнівались, говорили можливо, без конкретики. Знайшов лікаря, який в перший день призначив АЦЦП, рентген, консультацію суміжних фахівців. За тиждень вже був план терапії. Дуже важливо, щоб клініка мала і лабораторію, і візуалізацію, і змогу вести пацієнта довгостроково. Разові огляди тут не допомагають.
Рік тому мав схожу ситуацію. Суглоби почали боліти на погоду, потім додались ранкова скутість, втома, важко було взагалі встати з ліжка. Довго шукав, кому довірити діагностику. Зупинився на клініці Добробут. Там працюють ревматологи https://dobrobut.com/ua/doctors/category-rheumatology які не просто дивляться аналізи, а реально ведуть пацієнта.
Я прийшов без направлення, мені одразу оформили обстеження. Здали кров, зробили УЗД, призначили рентген. За два дні я мав розгорнуту консультацію з лікарем, який пояснив механізм захворювання, можливі ризики, доступні варіанти лікування. Мені склали схему, розписали графік візитів і контролів. Особливо вразило, що зв'язок з лікарем зберігався і між візитами можна було уточнювати по лікуванню онлайн. У них є повний цикл аналізи, діагностика, контроль, корекція терапії. Я продовжую спостереження у них, і з кожним місяцем стає легше. Кому важлива системність і стабільне ведення рекомендую звертатися туди.
Поза форумом
Сторінок: 1