Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-12-01 01:18:50

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Як зробити інтер’єр затишним і сучасним

Планую оновити квартиру і хочу, щоб вона була не лише сучасною, а й максимально затишною. Не дуже розбираюсь у кольорах, матеріалах та меблях, і страшно помилитися. Хто вже робив дизайн з професіоналами, як проходив процес і чи варто довіряти студії повністю?

Поза форумом

#2 2025-12-01 01:23:01

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Re: Як зробити інтер’єр затишним і сучасним

Klark написав:

Планую оновити квартиру і хочу, щоб вона була не лише сучасною, а й максимально затишною. Не дуже розбираюсь у кольорах, матеріалах та меблях, і страшно помилитися. Хто вже робив дизайн з професіоналами, як проходив процес і чи варто довіряти студії повністю?

Мій досвід з Windesign Group був дуже приємним і результативним. Спочатку студія дизайну Житомир зробила детальний аналіз приміщення, запропонували кілька варіантів планування та допомогли підібрати текстиль і матеріали. Студія дизайну Житомир працює так, що всі етапи від консультації до фінального монтажу чітко продумані, а завдяки авторському нагляду і професійному підходу все було зроблено якісно і без сюрпризів. Квартира тепер виглядає гармонійно, затишно і сучасно, а ремонт пройшов спокійно і без стресу. Рекомендую тим, хто хоче отримати справжній інтер’єр під ключ і не витрачати нерви на організацію робіт.

Поза форумом

Нижній колонтитул