Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-12-06 10:52:38

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Чи підійде Xros 5 для тих, хто тільки починає вейпінг?

Де взяти хрос 5 швидко і без підробок. Ціна не ключова, важливо, щоб була офіційна партія і нормальна упаковка. Потрібна опція самовивозу або доставка на завтра. Плюс відразу хочу картриджі 0,6 і 1,2. Де реально є в наявності без очікування.

Поза форумом

#2 2025-12-06 10:53:07

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Чи підійде Xros 5 для тих, хто тільки починає вейпінг?

Я замовляв вапорессо хрос 5 з оплатою при отриманні. Орієнтуйся на магазини, які дають перевірку посилки у відділенні. Проси фото складу замовлення до відправки. Якщо є гаряча лінія, перевір графік і реакцію на питання. Наявність краще підтвердити у месенджері, не лише через кошик.

Поза форумом

#3 2025-12-06 10:53:51

Tarass
Олімпієць

З досвіду, по картриджах краще одразу брати кілька опцій опору, щоб визначити комфортну тягу. Уточнюй сумісність нових партій картриджів з твоєю версією xros 5. Корисно, коли магазин дає коротку інструкцію по праймінгу, це економить ресурс. І обов’язково вимагай чек з деталізацією позицій.

Поза форумом

#4 2025-12-06 10:54:23

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

З досвіду, по картриджах краще одразу брати кілька опцій опору, щоб визначити комфортну тягу. Уточнюй сумісність нових партій картриджів з твоєю версією xros 5. Корисно, коли магазин дає коротку інструкцію по праймінгу, це економить ресурс. І обов’язково вимагай чек з деталізацією позицій.

Купував нещодавно вапорессо хрос 5 https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1376 … ros-5.html і витратники у smolnet. Прописав у чаті, що хочу більш щільну тягу, мені запропонували 1,0 для буднів і 0,6 для більш насиченого смаку, пояснили різницю по температурі пари і витраті рідини.
Попросив зібрати замовлення з фото, прислали чіткі кадри коробки, серійника, пломб, картриджів у фірмових блістерах. Доставка приїхала за добу, накладна з чіткими позиціями, в пакуванні додали кулпак, усередині нічого не бовталось. Після отримання написали коротку інструкцію, як правильно змочити вату і скільки чекати перед першою затяжкою. Якщо потрібна не реклама, а робочі поради по підбору опору і швидка відправка, я б знову звернувся сюди.
https://i.imgur.com/PlCsc2N.png

Поза форумом

Нижній колонтитул