На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Шукаю крем для обличчя, який буде добре зволожувати шкіру і підходити для використання в зимовий період. Шкіра стає дуже сухою в холодну погоду, тому шукаю продукт, який ефективно справляється з цим. Які креми можна вибрати для щоденного використання і де їх купити?
Поза форумом
Для зимового періоду добре обирати креми з більш щільною текстурою, які будуть зберігати вологу в шкірі і захищати її від вітру та холоду. Вони мають бути збагачені живильними компонентами, такими як масла або гіалуронова кислота. Також важливо, щоб крем добре вбирався і не залишав відчуття тяжкості.
Поза форумом
Я б порекомендувала звернути увагу на креми з додатковим захистом від шкідливих факторів навколишнього середовища. Вони мають бути багаті на зволожувальні компоненти, які підтримують водний баланс шкіри. Підійдуть креми з більш кремовою текстурою, які добре утримують вологу навіть в умовах холоду. І, звісно, варто звертати увагу на наявність SPF, навіть взимку.
Поза форумом
Осип написав:
Я б порекомендувала звернути увагу на креми з додатковим захистом від шкідливих факторів навколишнього середовища. Вони мають бути багаті на зволожувальні компоненти, які підтримують водний баланс шкіри. Підійдуть креми з більш кремовою текстурою, які добре утримують вологу навіть в умовах холоду. І, звісно, варто звертати увагу на наявність SPF, навіть взимку.
Я недавно замовляла креми для обличчя CeraVe через маудау https://maudau.com.ua/category/kremy-dl … and=cerave і це був чудовий вибір для зимового догляду. Ці креми ідеально підходять для сухої та чутливої шкіри, вони добре живлять і зберігають зволоження. Шкіра після них не суха, не лущиться, і крем не залишає жирного блиску.
Він швидко вбирається і не викликає подразнень, навіть на чутливій шкірі. До того ж, на сайті магазину дуже зручний інтерфейс, і я завжди знаходжу все необхідне, навіть не виходячи з дому. Це мій основний крем для зими тепер, і я вже замовляла його неодноразово.
Поза форумом
Сторінок: 1