На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Планую міняти авто і серйозно дивлюся в сторону електрокросовера, особливо Volvo EX30, бо він компактний і виглядає приємно, але зовсім не розумію, чи справді він розрахований на наші реалії, особливо по запасу ходу і практичності в міських поїздках і дальніх трасах, бо в описі його показники WLTP можуть бути не такими як в реальному житті, і це мене трохи лякає і плутає вибір.
Поза форумом
EX30 виглядає дуже сучасно і привабливо, для міста запасу ходу цілком достатньо. Якщо врахувати стиль їзди і планування маршрутів, то навіть узимку можна адаптуватися. Для тих, хто не їздить постійно далеко, це цілком логічний варіант.
Поза форумом
Я порівнював кілька EV з цієї категорії, і EX30 справді дає близько 337-450 км WLTP в залежності від комплектації, але в реальних умовах місто більше 300-330 км, трасою менше, особливо при холоді, плюс багажник 318 л це не багато якщо треба сімейні поїздки, але салон дуже комфортний і сучасні асистенти безпеки сильні, так що вирішувати треба враховуючи свій ритм їзди і бюджет.
Поза форумом
Я вже кілька місяців їжджу на Volvo EX30 і скажу чітко, якщо тобі авто насамперед для міста та поїздок до 200-250 км без стресу, то це реально приємний електрокросовер з багатьма опціями безпеки і крутим салоном, але треба розуміти обмеження запасу ходу і як часто ти заряджаєш. Сам замовляв свій EX30 https://volvocar-kyivairport.com.ua/mod … d/ex30-416 у офіційного дилера Volvo Car, вибрав Extended Range щоб мати трохи більше пробігу між зарядками, і можу сказати що заряджаєш швидко, річ у тім, що на довгу дорогу треба планувати зупинки.
Якщо ж ти часто їздиш далі 300 км за раз, подумай про варіанти з більшим акумулятором або інший електричний SUV, бо EX30 це скоріше міське рішення плюс комфорт, без надвеликих дальніх пробігів щодня.
Поза форумом
Сторінок: 1