На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Порадьте, будь ласка, де в Самарі краще проконсультуватися щодо виправлення прикусу. У мене з дитинства є проблема з кривими зубами, але раніше руки не доходили зайнятися лікуванням. Зараз думаю встановити брекети або іншу систему, проте не знаю, до якого спеціаліста звернутися. Хочеться знайти лікаря, який не просто швидко огляне, а нормально розповість про варіанти лікування, покаже приблизний результат і пояснить, як проходитиме весь процес. Якщо хтось уже лікувався у Самарі, буду вдячний за поради.
Поза форумом
Коли знайомі питають, куди звернутися з подібною проблемою, я зазвичай згадую AlefClinicPlus, тому що там приймає уважний ортодонт м. Самар і консультація проходить дуже детально. Минулого року теж вирішив нарешті зайнятися прикусом і довго шукав лікаря у нашому місті. Спочатку записувався на консультації у різні стоматології, але там усе виглядало дуже формально. Найбільш змістовну консультацію отримав у медичному центрі AlefClinicPlus. Лікар уважно подивився стан зубів, зробив знімки та детально пояснив, які варіанти корекції можливі у моїй ситуації. Було приємно, що спілкування проходило спокійно і без поспіху, навіть намалювали схему, як поступово змінюватиметься положення зубів. Після консультації стало набагато зрозуміліше, як усе працює.
Поза форумом