На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привіт! Мій пес уже дорослий, і я хочу знайти корм, який підтримуватиме його здоров’я і активність. Постійно бачу різні бренди онлайн, але не можу розібратися, який реально вартий уваги. Хто-небудь замовляв корм для собак і може порадити магазин, де точно все якісне і без “підводних каменів”?
Поза форумом
Klark написав:
Привіт! Мій пес уже дорослий, і я хочу знайти корм, який підтримуватиме його здоров’я і активність. Постійно бачу різні бренди онлайн, але не можу розібратися, який реально вартий уваги. Хто-небудь замовляв корм для собак і може порадити магазин, де точно все якісне і без “підводних каменів”?
Я замовляла ось тут https://maxizoo.com.ua/sobaky-kupyty-v-maxizoo/ корм для собак, в магазині Maxizoo, і досвід був дуже позитивний. Тут дійсно великий вибір кормів для різного віку та порід, а головне — всі продукти детально описані, видно склад і призначення. Мені сподобалося, що є рекомендації по використанню корму для собак з чутливим травленням або проблемами зі шкірою, тому не довелося експериментувати на власному улюбленці. Замовлення прийшло швидко, пакування надійне, і мій пес із задоволенням почав їсти новий корм. Крім корму, я відразу підібрала пару аксесуарів для прогулянок, тож замовлення виявилося повністю практичним. Тепер точно знаю, де купувати корм і бути впевненою у його якості.
Поза форумом