На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Хто як доглядає за картриджами на XROS 5, щоб вони служили довше? Чи є взагалі сенс щось робити, чи це чисто “витратник і все”? Бо іноді здається, що при однаковому використанні один тримається довше, ніж інший. Може є якісь прості речі, які реально впливають на ресурс?
Поза форумом
Я не роблю нічого складного, але стараюсь не доводити картридж до повного “вбивства”. Коли відчуваю, що смак починає псуватись одразу міняю. Це дозволяє уникнути ситуацій, коли він починає працювати нестабільно.
Поза форумом
У мене головне правило не поспішати після заправки і не перегрівати. Коли раніше часто робив затяжки одну за одною, картриджі жили значно менше. Як тільки змінив підхід ресурс одразу виріс.
Поза форумом
Tarass написав:
У мене головне правило не поспішати після заправки і не перегрівати. Коли раніше часто робив затяжки одну за одною, картриджі жили значно менше. Як тільки змінив підхід ресурс одразу виріс.
Брав картридж для хрос 5 https://smolnet.pro/uk/kartridzhi-dlya- … ex-30.html для кількох працівників важливо було, щоб доставка була в робочий час і упаковка була надійна. При оформленні вказав час прийому й контакт особи Smolnet підтвердили наявність на складі і запропонували знижку при оптовому замовленні.
В коробці було кілька запечатаних картриджів, кожен з серійним номером і гарантійною міткою. Раджу для офісних потреб узгодити виставлення рахунку і умови повернення заздалегідь так уникнете непорозумінь. Перевіряйте кожен картридж на герметичність при отриманні, відразу фотографуйте упаковку. Для великих замовлень корисно попросити попередню перевірку на складі перед відправкою.
Поза форумом
Сторінок: 1