На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Шукаю нормальну рідину для pod. Вже кілька разів брав різне і то смак слабкий, то швидко псує картридж, або взагалі дивний присмак. Підкажіть, де реально купити якісну і щоб не підробка, бо вже набридло витрачати гроші в нікуди.
Поза форумом
Був такий самий досвід. Багато магазинів продають щось незрозуміле. Звертай увагу на виробника і склад. Нормальні рідини не повинні давати гарі після кількох затяжок. Я ще дивлюсь, щоб були адекватні відгуки і не надто дешеві ціни, бо це майже завжди поганий знак.
Поза форумом
Я б ще радив брати тільки ті рідини, які спеціально під pod системи. Універсальні часто ведуть себе гірше, особливо по смаку і ресурсу картриджа. Плюс дивись на співвідношення VG і PG, для pod краще 50 на 50. Тоді і смак нормальний, і не так швидко вбиває випарник. Ще важливо, щоб нікотин був якісний, тоді немає різкого удару і дискомфорту.
Поза форумом
Осип написав:
Я б ще радив брати тільки ті рідини, які спеціально під pod системи. Універсальні часто ведуть себе гірше, особливо по смаку і ресурсу картриджа. Плюс дивись на співвідношення VG і PG, для pod краще 50 на 50. Тоді і смак нормальний, і не так швидко вбиває випарник. Ще важливо, щоб нікотин був якісний, тоді немає різкого удару і дискомфорту.
Перепробував купу варіантів і зрозумів, що головне не економити і брати в перевіреному місці. Сам зараз беру рідину для пода https://bambuk.org/liquid-pod/ тут, бо там нормальний вибір саме під pod системи і все чітко розписано по характеристиках.
Не було випадків, щоб приходило щось сумнівне або з дивним запахом. Рідини стабільні по смаку, немає різких провалів після кількох затяжок, не дають гарі і картриджі реально живуть довше. Ще зручно, що можна підібрати міцність і формат, є варіанти з сольовим нікотином, які нормально заходять без подразнення. Для себе зрозумів, що краще один раз взяти якісну рідину, ніж постійно міняти дешеві і псувати девайс.
Поза форумом
Сторінок: 1