На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Останнім часом активно готуюсь до Великодня і хочу гарно оформити святковий стіл, але ніяк не можу знайти нормальні скатертини — щоб і якість була хороша, і вигляд святковий, а не щось банальне з супермаркету. Може хтось вже замовляв онлайн і може підказати перевірений сайт? Бажано, щоб був вибір саме під Великдень — з тематикою, кольорами, можливо з вишивкою чи ніжним декором. Дуже не хочеться витрачати час даремно.
Поза форумом
Я минулого року теж довго шукав щось достойне і в результаті замовив на сайті, де є товари до Великодня в інтернет магазині посуду та декору ВіллаГрація https://villagrazia.ua/ua/easter/easter … katiertini — чесно кажучи, був приємно здивований. Там реально великий вибір скатертин саме під свято: від класичних білих до варіантів із ніжними принтами та тематичними елементами. Якість тканини хороша, не виглядає дешево, після прання нічого не зіпсувалося. Доставка прийшла швидко, все було акуратно запаковано. Тепер кожного року туди заходжу перед святами, бо знаю, що знайду щось красиве і без зайвого клопоту.
Поза форумом