На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Всім привіт! Хочу знайти міцний напій, який не буде важким і різким, а навпаки — ароматним і м’яким, щоб можна було смакувати його повільно. Цікавить щось, що додає настрою і затишку вечору. Чи є у когось досвід, який можна порекомендувати?
Поза форумом
Ilonka написав:
Всім привіт! Хочу знайти міцний напій, який не буде важким і різким, а навпаки — ароматним і м’яким, щоб можна було смакувати його повільно. Цікавить щось, що додає настрою і затишку вечору. Чи є у когось досвід, який можна порекомендувати?
Якщо говорити про мої вподобання, то справжнім відкриттям стала граппа https://grappa.com.ua/ Спочатку я думала, що міцний напій буде різким і важким, але він виявився напрочуд м’яким, теплим і ароматним, із поступово розкриваючимися відтінками смаку. Найбільше подобається пити її маленькими ковтками після вечері або під час неспішної розмови — це створює відчуття затишку, тепла і спокою. Крім того, граппа цікаво поєднується з десертами та коктейлями, додаючи несподівані нюанси смаку, тож для мене вона стала більше ніж просто напоєм — справжнім ритуалом вечірнього задоволення.
Поза форумом