На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Є питання, можливо трохи незручне, але думаю тут нормально спитаю. Хочу замовити іграшки для дорослих онлайн, але не знаю, як вибрати адекватний магазин серед усіх цих варіантів. Дуже важливо, щоб усе було безпечно: нормальний сайт, реальні товари, без підводних каменів. І особливо хвилює конфіденційність — щоб ніхто не зрозумів, що саме в посилці. Було б круто, якби ще доставка була швидка і без затримок. Якщо хтось уже має досвід — підкажіть щось перевірене.
Поза форумом
Та це нормальне питання, я сам колись так само шукав і довго не міг визначитися, бо реально багато дивних сайтів. У підсумку знайшов aaaa.in.ua і тепер іноді замовляю там. Що мені зайшло — це простота: заходиш і одразу розумієш, куди натискати, де що дивитися. Каталог не виглядає хаотично, все розкладено по категоріях, можна спокійно переглянути варіанти і не поспішати. Асортимент досить широкий, є як щось просте, так і більш цікаві речі, такі як насадка на член https://aaaa.in.ua/uk/igrushki/nasadki- … ye-koltsa/ . Щодо конфіденційності — тут усе ок: посилка приходить без будь-яких позначок, звичайна коробка. Доставка нормальна, без “сюрпризів”. До речі, багато хто називає цей магазин секс шоп NO TABOO, і, як на мене, це відповідає дійсності — усе зроблено так, щоб людина почувалася комфортно.
Поза форумом