На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Є питання до тих, хто стикався: як ви відрізняєте, коли кіт або собака просто вередує, а коли корм реально не заходить? Мій кіт раніше їв стабільно, а тепер може підійти, понюхати й піти, іноді взагалі ігнорує миску. Уже міняла пару марок, але без чіткого розуміння, чи я правильно рухаюсь, трохи гублюсь у виборі.
Поза форумом
Klark написав:
Є питання до тих, хто стикався: як ви відрізняєте, коли кіт або собака просто вередує, а коли корм реально не заходить? Мій кіт раніше їв стабільно, а тепер може підійти, понюхати й піти, іноді взагалі ігнорує миску. Уже міняла пару марок, але без чіткого розуміння, чи я правильно рухаюсь, трохи гублюсь у виборі.
У мене було щось подібне, і я не одразу зрозуміла, що справа не в “характері”. Почала пробувати різні варіанти через megazoo https://megazoo.in.ua/ — брала маленькі упаковки, щоб не купувати одразу багато. Помітила, що якщо корм реально не підходить, то реакція стабільна: тварина не їсть його взагалі або їсть дуже неохоче постійно, а не “сьогодні ні, завтра трохи”. Коли підібрала інший склад, без зайвих добавок і з нормальним м’ясом у складі, кіт почав їсти рівніше. Тому для себе зробила висновок — краще тестувати невеликими кроками, ніж одразу брати великий мішок і потім думати, що не так.
Поза форумом