На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Підкажіть, будь ласка, де зараз знайти хороший оптовий склад тканини для пошиву одягу чи домашнього текстилю? Цікавить варіант із великим вибором і можливістю постійних закупівель, бо планую розширювати виробництво. Уже переглянув кілька сайтів, але не всюди зрозумілі умови або ціни виглядають сумнівно. Можливо, хтось має перевірені контакти чи сайти?
Поза форумом
Я б на твоєму місці дивився не просто на ціну, а на загальну стабільність постачальника. Із того, що можу порадити — компанія Текстиль-Контакт https://tk-company.com.ua/uk/tk-market-pochaina/ . Я починав із невеликих обсягів, але поступово перейшов на регулярні закупки саме там. У них досить великий вибір тканин під різні задачі: можна знайти і бюджетні варіанти, і щось більш якісне для дорожчих виробів. Що мені подобається — це передбачуваність: ти отримуєш те, що замовляєш, без неприємних сюрпризів. Плюс вони нормально працюють із клієнтами: можна уточнити деталі, отримати рекомендації або підібрати альтернативу. Якщо плануєш розвивати виробництво, то краще одразу працювати з такими постачальниками, щоб не гальмувати процес через постійні проблеми з тканиною.
Поза форумом