Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2026-05-14 16:49:09

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Заміна скла дисплея Apple Watch у Дніпрі

Хтось робив заміну скла на Apple Watch у Дніпрі? У мене годинник невдало зустрівся з плиткою... Сам дисплей ніби працює нормально, сенсор теж живий, але скло тріснуло прям некрасиво.
Тепер думаю, чи реально це нормально відремонтувати, щоб потім екран не відклеївся через місяць і не зникла чутливість. Бо новий Apple Watch зараз купувати взагалі не хочеться. І ще цікаво, наскільки довго займає така заміна та чи лишається годинник нормальним після ремонту?

Поза форумом

#2 2026-05-14 22:46:19

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Re: Заміна скла дисплея Apple Watch у Дніпрі

Ilonka написав:

Хтось робив заміну скла на Apple Watch у Дніпрі? У мене годинник невдало зустрівся з плиткою... Сам дисплей ніби працює нормально, сенсор теж живий, але скло тріснуло прям некрасиво.
Тепер думаю, чи реально це нормально відремонтувати, щоб потім екран не відклеївся через місяць і не зникла чутливість. Бо новий Apple Watch зараз купувати взагалі не хочеться. І ще цікаво, наскільки довго займає така заміна та чи лишається годинник нормальним після ремонту?

Спочатку я взагалі думала забити на той тріснутий Apple Watch і ходити так, бо дисплей ніби працював нормально. Але з кожним днем та тріщина бісила все більше))) У результаті занесла годинник в AppLab у Дніпрі, тут детальніше Там без зайвих “страшилок” пояснили, що можна поміняти саме скло, а не весь дисплей цілком. Зробили все дуже акуратно — годинник виглядає нормально, сенсор працює чітко, нічого не відходить і не люфтить. Чесно, після ремонту навіть не видно, що він колись падав.

Поза форумом

Нижній колонтитул