Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Вчора 23:46:31

калоша
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-02-22

Де краще замовити іграшки для дорослих?

Підкажіть, будь ласка, де краще замовити іграшки для дорослих, щоб не було відчуття, ніби купуєш щось наосліп. Хочу знайти магазин із нормальними описами, живими фото, адекватними цінами й конфіденційною доставкою. Бо вже дивилась кілька сайтів, але десь усе дуже дорого, десь незрозуміло, що саме продають, а десь взагалі немає довіри до якості.

Поза форумом

#2 Вчора 23:48:13

людишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-04-16

Re: Де краще замовити іграшки для дорослих?

Я б радив звернути увагу на "Сексшоп Love is Good" https://sexgood.com.ua/ , бо сам там замовляв і залишився задоволений. Мені сподобалось, що магазин не виглядає як випадковий сайт із купою сумнівних товарів. Каталог зручний, товари нормально описані, є з чого вибрати і для себе, і для пари. Я замовляв кілька позицій, усе прийшло вчасно й без плутанини. Упаковка була повністю нейтральна, тому при отриманні ніякого дискомфорту не виникло. По якості теж усе добре: матеріали приємні, вигляд акуратний, нічого не розвалюється після першого використання. Після цього "Сексшоп Love is Good" для мене став перевіреним місцем, де можна спокійно купувати без зайвих переживань.

Поза форумом

Нижній колонтитул