На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Чи пояснить хтось, що сталося, бо я зареєструвався, відіслав задачі ще 28 жовтня, поїхав на олімпіаду, приїхав, прийнятих розв'язків нема, і в списку зареєстрованих учасників мене нема. Що сталося???
Поза форумом
А в чому власне проблема? Спробуй відіслати рішення ще раз. Якщо прийде повіддомлененя, що повторні розвя'зки не приймаються - значить все нормально, в іншому разі просто відішлеш розв'язки. Час ще є
Поза форумом
А мені ні хто не може сказати як вирішити мою проблему?При регістрації я вказала свое імя та прізвище, але побачиле завсім інше якийсь кодер, як це виправити?Як змінити свое імя...?Бо не подобаеться бачити "пп?я?п?п?п? п·п?п?я?я? "...допоможіть...
Поза форумом
треба було зареєструватися ще раз - до першого туру. Якщо для тебе некиритичне попадання на 4 тур або ти і так пройдеш - перереєструйся зараз....
Поза форумом
LeKoshka написав:
А мені ні хто не може сказати як вирішити мою проблему?При регістрації я вказала свое імя та прізвище, але побачиле завсім інше якийсь кодер, як це виправити?Як змінити свое імя...?Бо не подобаеться бачити "пп?я?п?п?п? п·п?п?я?я? "...допоможіть...
пишешь на имейл администрации, смотри в правилах, с того мейлбокса с которого регился
Поза форумом