На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Закончился второй тур... Помимо разборов задач, стиснутых в надежде кулаков и убиваний апстену интересно ещё такое дело: а какие в принципе впечатления у народа от него? Организация? Условия задач, их изюминки, сложность, тематики? Форум? Ещё что-то интересное? Короче, предлагаю писать, что понравилось вам на этот раз, а что нет.
(Своё мнение оставлю, вопреки традиции, завтра. Спать хочется...
А вас - прошу!)
Поза форумом
Тур класний
, зробив всі задачі за 3 дні, потім тиждень шлагеував, потім задачі потестував, і взявся помагати молодшому поколінню. На рахунок задач - 3,5 суто математичні, 4,2 - плоска, 1 трошки задумався над реалізацією.
Робимо ставки на номер задачі Нейтера.
Мій прогноз - 3.
Поза форумом
spiker написав:
Робимо ставки на номер задачі Нейтера.
Мій прогноз - 3.
5 - адназначна
Поза форумом
Точно 5!

Поза форумом
А взагалі тур сподобався. Як завжди, після прочитання умов — нерозуміння, розгубленість. Потім після прочитання форуму — якесь розуміння...
Організація — не без накладок, але із ким не буває. Тож, ліпше на це не зважати. Зворотній зв'язок присутній, жодне питання не лишилося без відповіді.
Тож, якщо і термін перевірки буде, як минулого разу, то поставлю журі за тур 200 балів. ![]()

Поза форумом
5 задача надто свічена, тупа модифікація ханойських башнів
Поза форумом
spiker написав:
5 задача надто свічена, тупа модифікація ханойських башнів
А перша — взагалі не модифікація послідовності Фібоначчі. ![]()

Поза форумом
не, пятая не Нейтера ТОЧНО)))
Поза форумом
Судя по результатам проверки, задачей Нейтера может быть или первая, или третья, или четвёртая. Первая СЛИШКОМ стандартная для этого, имхо. А вот между CrossGroup и Liquidation я теряюсь. Скорее всё-таки №3. Потому как юмор условия четвёртой более соответствует обычному стилю жюри ![]()
Поза форумом
Все задачи проверены. Кандидатов осталось два ![]()
Поза форумом
судя по всему таки ... блин а ведь хз - но ставлю на первую
Поза форумом
Skiminok написав:
Кандидатов осталось два
Нифакт )))
Поза форумом
Задача Liquidation — Іллі Порубльова. Він про це писав. ![]()

Поза форумом